Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Τα τελάιυτεα μου νέα..


Πέμπτη 17 Μαρτίου

Ξεκινήσαμε για την πόλη της Lilebone, περίπου 3 ώρες από το διαμέρισμα που μένω. Ο αγώνας ήταν 12 στροφές των 11χλμ και τα πρώτα 3χλμ ήταν ανηφορικά, στην εκκίνηση αρκετές ομάδες 1ης κατηγορίας. Μπήκα λίγο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης στροφής σε μία μεγάλη επίθεση με άλλα 14 περίπου άτομα, πήραμε γρήγορα διάφορα 30 δευτερόλεπτα άλλα από εκεί και Μέτα δυσκολευτήκαμε αρκετά να την κρατήσουμε. Ευτυχώς δουλεύαμε όλοι άλλα το κυρίως γκρουπ ‘ κυνηγούσε ’, η διάφορα έπεσε μέχρι τα 15δ. Αφού καταφέραμε να κρατήσουμε τον ρυθμό που είχαμε η διάφορα έφτασε μέχρι και τα 2 λεπτά και 02 δευτερόλεπτα!!

Στο ανηφορικό κομμάτι δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι και στην προτελευτά στροφή που ξεκαρφώσαμε σχεδόν όλοι μαζί.. Την τελευταία φορά έκανα το λάθος να μπω τελευταίος και όπως ήταν αναμενόμενο τα 12 άτομα που είχαμε μείνει σπάσαμε στα 4, τα τελευταία χλμ  αφού τραβούσαμε μπροστά πιάσαμε μέχρι και τον 4ο και τον 5ο αθλητή 600 μετρά πριν τον τερματισμό άλλα εκεί δεν πήρε κάνεις το ρίσκο και έφτασαν μόνοι στο τέρμα. Δεν τα κατάφερα αρκετά καλά στο τελικό σπριντ αφού βγήκα 4ος και 9ος γενικά..

Παρασκευή 18 Μαρτίου

Ξεκινήσαμε το μεσημέρι μετά από μια μικρή προπόνηση το πρωί για την πολή Ploeren ξανά 2,3 ώρες στο αμάξι, ώρα εκκίνησης 19.30 για τα 90χλμ, 38 στροφές των 2,8 χλμ του αγώνα. Οι συμμετοχές δεν ξεπερνούσαν τις 60, έτσι ξεκίνησα Πόλυ δυνατά και λίγο πριν την μέση του αγώνα οι μισοί αθλητές είχαν βγει εκτός. Ήταν 6-7 άτομα μπροστά άλλοι τόσοι ανάμεσα μας και εμείς. Έγιναν κάποιες επιθέσεις δεν ακλούθησε κανείς και έτσι κάπως έμεινα με άλλους 3 ή 4 και θέμα είναι να με άλλαζε ένας από αυτούς, έτσι 8-9 στροφές πριν το τέλος βγήκα έξω γιατί δεν είχε νόημα αφού δεν θα πιάναμε το μπροστά γκρουπ και είχε αρχίσει να νυχτώνει.. Ο αγώνας τελούσε λίγο πριν τις 10 και μετά από μίση ώρα ξεκινήσαμε για την επιστροφή. Είχε νυχτώσει για τα καλά το ράδιο έπαιζε στο τέρμα μια εκπομπή γαλλικής κωμωδίας και εγώ με τον συγκάτοικο τρώγαμε φρυγανιές στο πίσω κάθισμα…. Χαχχααχ. Φτάσαμε 12.40 περίπου στο σπίτι αρκετά ταλαιπωρημένοι, το άλλο πρωί πήγα μια μικρή και ετοίμασα τα πράγματα μου για τον αγώνα της Κυριακής.

Κυριακή 20 Μαρτίου

Πρωί περίπου 9.00, έξω από το παράθυρο να βρέχει πολύ δυνατά και ήξερα ότι δεν μας περίμενε μια και τόσο εύκολη μέρα..
Ο αγώνας που θα τρέχαμε ήταν 2 σε 1 ο ποταμός Mayenne άλλα και αγώνας πρώτης κατηγορίας δηλαδή ήταν πρωτάθλημα των ομάδων που τις διασχίζει. Έπρεπε να βοηθήσουμε τους Γάλλους γιατί ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για αυτούς.

Τα πρώτα 60χλμ θα τα κάναμε ένα μεγάλο κύκλο και μετά 6 στροφές των 9 χλμ. Εγώ και ο συγκάτοικος ήμασταν μπροστά σχεδόν σε όλο τον μεγάλο κύκλο και στην πρώτη μικρή στροφή, μετά ήταν αγώνας επιβιώσεις να κρατηθούμε στο γκρουπ. Έβρεχε σε πολύ δυνατά και είχε αρκετό κρύο..

Αφού τερματίσαμε έμαθα ότι βγήκα 3ος αθλητής 1ης κατηγορίας άλλα σίγουρα μπορούσε να ήταν καλύτερα ..

Επόμενος αγώνας μου είναι την Δευτέρα 28, Cup De France ( καπέλο Γαλλίας ) κοντά στις Άλπεις. Ξεκινάμε το μεσημέρι της παρασκευής με 500 περίπου χλμ, κοιμόμαστε σε ξενοδοχείο την επόμενη μέρα άλλα 400 πάμε προπόνηση και κοιμόμαστε στο σπίτι της ομάδας εκεί κοντά, την Κυριακή ήταν να τρέξουμε για μια μόνο ώρα άλλα τελικά δεν ξεκινάμε και την Δευτέρα έχουμε το καπέλο. Μετά οδηγάμε το πρωί και φτάνουμε στην Nantes κάνουμε προπόνηση την τρίτη και την Τετάρτη ξεκινάμε ένα criteriυm εκεί..

Αρκετά ευχαριστημένος αφού έφερα ένα κάλο αποτέλεσμα στον ποίο δύσκολο από τους 3 αγώνες, αυτά ήταν τα νέα μου για την προηγούμενη εβδομάδα..
Τα λέμε σύντομα…bonne journee

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου